Rólunk írták

 

 

képekre kattintva nagyíthatóak
2018. május 16. - infoTatabánya.hu
Két érem párbajtőrben >>>
2018. május 15. - OVTV adása
Oroszlányi városi televízió adása >>>
2018. május 10. - Kossuth Rádió adása
Sportvilág - iskolai sport >>>
2018. május 5.  -  24 ÓRA
2018. május 5.  -  24 ÓRA
Dittrich Márta festőművész kiállítása
Pressreader

 

„Utazás Wittenbergbe”
Komárom-Esztergom Megyei Levéltár >>>

 

Gyümölcsfákat ültettek a Dadi Református Általános Iskolában Milos-ék

GRUNDFOS Tatabánya Kézilabda Club >>>

 

Dadi iskolavívás, Príma-díjas főszervezővel

Magyar Vívó Szövetség >>>

 

Rádiófelvétel az iskolai vívás oktatásról

Rádiófelvétel >>>

 

Interjú Plásztán Attilával és Juhász Bencével a dadi iskolai vívásról

Magyar Vívó Szövetség >>>

 

2016. március 5. - Grundfos Tatabánya Kézilabda Klub -facebook

 

2016. január 15. - Grundfos Tatabánya KC hírlevél

Új Év, Új Mérkőzések, Új Kihívások!

A hétfői nappal a tatabányaiak kedvenc csapata megkezdte a felkészülést a bajnokság tavaszi szakaszára. A fiúk látszólag jó egészségnek örvendenek és kiváló kondícióban, kipihenten álltak neki a kemény munkának, de erről megkérdeztük Vladam Matic vezető edző véleményét is.
"Az első felméréseink alapján a fiúk teljesítették a szünetre kiszabott egyéni edzésprogramot, ebből is látszik, hogy milyen elszántan készülnek a bajnokság hátralevő részére. Rövid felkészülésünk során délelőtt kondicionáló edzéseket, délután pedig taktikai jellegű tréningeket végzünk. Az elkövetkező 3 hétben több edzőmérkőzésen is megmérettetjük tudásunkat. Örömteli számunkra, hogy sok játékosunk szerepel a januári Lengyelországi Európa Bajnokságon, annak ellenére, hogy ez kicsit hátráltatja a játékelemeink begyakorlását. Mivel a rájátszásban a pontjaink lenullázódnak ezért fokozott erővel és koncentrációval készülünk".

Együttműködési megállapodás a Dadi Református Általános Iskolával

Sikeresen folytatjuk a már több mint egy éve elkezdett közös munkát a dadi református iskolával. Schrantz Zsolt testnevelő tanár kezdeményezését örömmel fogadtuk, hiszen hosszú távú céljaink egyike, hogy regionális szinten foglalkoztassuk az utánpótlás korú gyerekeket. Ivo Diaz és Kanyó Ádám heti 2-3 alkalommal vezényeli a gyerekek edzéseit.
"A kezdeti 12-15 fős csapatból mára egy 25 fős létszám állandósult.
Szeretnénk az iskola tanulóin kívül a környező települések fiataljait is bevonzani a sportcsarnokba. Ivo Diazzal arra törekszünk első sorban, hogy a szakmai tudásunk mellett emberi értékekkel is megismertessük a fiatal generációt. Gondolok itt a küzdeni akarásra, az egymás és a sport iránti tiszteletre, a kitartásra és sok hasonló értékre amit az életük során hasznosíthatnak. Schrantz Zsolt tanárúrral fontosnak tartjuk a rendszeres testmozgást és az utánpótlás generáció képzését. Nagyon élvezem a munkám ezen részét mert a öröm számomra a gyerekek gyors fejlődését látni". –nyilatkozott Kanyó Ádám

 

2015. február 21. - 24 óra

 

2015. november 5. - 24 óra

 

 

 

 

 

Dadi Református Általános Iskola  -  2013