Dadi Református
Általános Iskola
Igazgatói köszöntő
Hírek
Aktualitasok
Eseménynaptár
Dokumentumok
Titkárság
Diákok munkái
Képgaléria
Médiatár
Szülői levelek
Étlap
Könyvtár

Intézményünk sportélete

Iskolánk a sportágakat tekintve folyamatosan bővülő kínálattal rendelkezik. Ilyen kis létszámú intézmények között, mint a miénk is, nagyon ritka, hogy a gyerekek ennyi féle mozgással ismerkedhetnek meg. Célunk, hogy a különböző területeken szerzett ismeretek révén sokoldalúan fejlesszük a gyerekek alapképességeit, emellett segíteni szeretnénk abban, hogy minél több tanulónk megtalálja azt a sportágat, amivel szabadidejében is szívesen foglalkozna.

Ennek megfelelően a mindennapos testmozgás programját úgy dolgoztuk ki, hogy a testnevelés és tánc mellett a következő sportágak kapnak helyet:

  • 1. évfolyamon: úszásoktatás
  • 3-4. évfolyamon: vívás
  • 5. évfolyamon: kézilabda

Ezen felül a nagyobb korosztálynak délutáni választható szakkörként megjelenik a röplabdázás és az egykerekűzés. Iskolai órai kereteken kívül Schrantz Zsolt testnevelő, terep- és akadályfutó edzéseket tart, Bokodon pedig Schön Martin testnevelő, művészkerékpár edzésekre várja az érdeklődőket, elsősorban azok közül, akik már megtanultak egykerekűzni.

Az intézmény tanulói minden tanévben eljutnak a tatabányai műjégpályára, ahol a korcsolyázás alaptechnikáit tanulhatják testnevelőiktől, vagy tudásukat fejleszthetik. Emellett egyeztetés folyik arról, hogy a gyerekek a jövőben tömbösített órák keretében megismerkedhessenek a golfozással is.

06-34/470-070
Cím: 2854 Dad, Fő u. 37.
Dadi Református Egyházközség Általános Művelődési Központja
OM: 201 683